Costumo fazer este molho e guardá-lo num jarrinho no frigorífico. Dura vários dias, e está ali mesmo à mão para temperar uma salada. É um molho ácido e avinagrado, mas com uma consistência levemente cremosa. Fica ótimo em saladas de tomate e de pepino.
INGREDIENTES:
6 Pepinos de conserva (dos pequeninos)
1 c.chá de oregãos
1/2 Chávena de Azeite Virgem
1 c.chá de mostarda
Sumo de 2 Laranja
PREPARAÇÃO:
Coloque todos os ingredientes na liquidificadora e triture. Guarde no frigorífico.
Mustard and Cucumber Dressing
I usually make this sauce and keep it in the fridge in a jar. Lasts several days, and it's very handy for dressing a salad. It's an acid and vinegared sauce, but with a slightly creamy consistency. Tastes great in tomato or cucumber salads.
INGREDIENTS:
6 pickled cucumbers (the little ones)
1 tsp dried oregano
1/2 cup of virgin olive oil
1 tsp mustard
Juice of 2 Oranges
PREPARATION:
Place all ingredients in a blender and grind. Store in the refrigerator.
6 pickled cucumbers (the little ones)
1 tsp dried oregano
1/2 cup of virgin olive oil
1 tsp mustard
Juice of 2 Oranges
PREPARATION:
Place all ingredients in a blender and grind. Store in the refrigerator.
Sem comentários:
Enviar um comentário
Obrigada pelo seu interesse! *** Thank you for your interest!